Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Wijzigingen
13-5-2013
Welkom in 2013!
In deze update:
  • Facebook-connecties verwijderd.
  • Link naar de Adventure Trail verwijderd.
  • Suggesties op de pagina's van de boeken gezet.
Veel plezier met kijken!19-3-2012
In deze update heb ik de pagina over de Adventure Trail toegevoegd die in Dorset (Engeland) wordt georganiseerd.

Groetjes!9-1-2012
Welkom in het nieuwe jaar!
In deze update heb ik het aantal voorkantjes die je in de regel op de beginpagina ziet, opgehoogd naar 10.
Verder heb ik de lijst met internetgroepen waar je contact met fans kon hebben, verwijderd; omdat dit concept helemaal achterhaald is.
Tenslotte heb ik de pagina's over de dag van de jeugdhelden verwijderd, omdat dat niet meer is.
Veel plezier in het nieuwe jaar!23-12-2011
In deze update heb ik op de beginpagina een regel met voorkantjes van 8 boeken gezet. Dit zijn boeken die recent bezocht zijn, en die je hier direkt kunt aanklikken.
Ook heb ik bij deze pagina de opmaak iets verbeterd zodat de bezoekers sneller hun weg kunnen vinden.
Verder waren bij de Facebook-plugins waarschuwingen verschenen, en moest ik deze aanpassen. Door deze aanpassing moesten alle commentaren worden verwijderd! (Ik kon niet anders.) Het spijt me! Hopelijk gebeurt dit niet vaker.

Ik wens je wederom veel plezier op deze site. Groetjes!19-9-2011
20 jaar geleden schreef ik in een vakantie een nieuw verhaal van 'De Vijf': 'De Vijf en het geheim van het verlaten kasteel'.
Dat verhaal kan je vanaf vandaag lezen. Download het van de fanfic-pagina!

Ook nieuw is dat je op de pagina met links weer de 5 meest aangeklikte links kan zien. Ik had dat tijdelijk uitgezet, omdat de aantallen toen nog erg klein waren. Maar nu heeft het een paar jaar meegedraaid, en kun je goed zien welke pagina's populair zijn.

Ik wens je veel plezier op deze site. Laat me weten wat je van het verhaal vindt.9-4-2011
Welkom in 2011!!
Met deze update kun je nu met je facebook account bij elk boek commentaar toevoegen. En je kunt het commentaar van anderen op de boeken lezen.
Natuurlijk houd ik me het recht voor commentaar dat in strijd is met de geldende regels, of dat me gewoon niet bevalt, te verwijderen.
Ik hoop dat het een leuk en nuttig feature is!

Groetjes!1-12-2010
Zo snel alweer een nieuwe update! Ik heb deze week vrij, en doe dus nu een hoop.
Deze boeken waren enkele geleden bij de Aldi te koop:


Ik heb ze aan de site toegevoegd.
Verder heb ik vandaag van alle boeken van 'De Club van 7' de achterkantjes overgetypt. Je vindt de teksten op de pagina's van de betreffende boeken.

Groetjes maar weer!30-11-2010
Deze weken ben ik helemaal verslaafd aan Facebook. Vandaag heb ik daarom gekeken wat ik met Facebook op deze site kon doen. Een paar jaar geleden heb ik voor elk boek een aparte pagina gemaakt. En op deze pagina's heb ik nu een Facebook-API gezet. Je herkent hem aan de opgeheven duim onderin. Nu kun je op de pagina aangeven dat je het boek leuk vindt. Het boek komt dan in je Facebook-profile onder 'boeken', en je vrienden zien ook dat je het boek leuk vindt. Je kunt er ook commentaar aan toevoegen dat je vrienden dan zien.
Ik hoop dat je er veel plezier aan hebt!19-4-2010
De Jungle van Avontuur!
Een verhaal dat ik samen met andere Blyton-fans in het Engels heb geschreven. Philip, Jack, Dinah, Lucy-Ann en Kiki gaan op vakantie naar India en beleven daar weer een groot avontuur. Nu vertaald in het Nederlands en hier te downloaden.
Ik beveel hem jullie aan en wens jullie veel plezier bij het lezen!15-3-2010
Hallo!
Vandaag heb ik de linklijst doorlopen. Dat was hard nodig. Een hoop links waren niet meer actief. Hij is nu weer netjes
Ook heb ik op de fanfic-pagina een ePub-versie van het boek "De Vijf en het verlaten huis" neergezet, zodat je dit boek ook op je e-reader kan lezen.
Veel plezier weer!

Groetjes!8-2-2010
Hallo!

Welkom in het nieuwe jaar!

In deze update is de mailservice voor het forum nieuw. Door op deze pagina je mailadres in te vullen, kun je voortaan alle nieuwe forum-berichten als mail in je inbox krijgen. Je kunt aangeven hoeveel dagen je minstens tussen elk bericht wil laten zitten, zodat je niet door mailtjes overspoelt wordt. Ook kun je je altijd weer uitschrijven.
Ik hoop dat je de service leuk vindt!

En in deze update heb ik ook de weetjes-pagina bijgewerkt.

Groetjes!7-12-2009
Hallo,

Weer een kleine update: van Boekenhoekje heb ik de volgende scans mogen downloaden:


Deze had ik nog niet.


Groetjes!30-11-2009
Hallo,

Een kleine update: Ik heb de lijst van boeken toegankelijk gemaakt voor Google, zodat de mensen deze site ook vinden wanneer ze op de titel van een boek zoeken.


Groetjes!16-11-2009
Hallo!

Er zijn weer twee nieuwe boeken van 'De Club van 7' verschenen. Deze heb ik aan de site toegevoegd:Tevens heb ik op enkele pagina's verwijzingen naar interessante forum-threads geplaatst. En ik heb de Noddie-pagina opgeluisterd met een plaatje:Tenslotte heb ik de menu-indeling op de begin-pagina aangepast. Ik merkte dat ik zelf af en toe zat te zoeken. Ik hoop dat hij zo duidelijker is.


Ik wens je weer veel plezier op deze site!10-8-2009
Hallo,

Vandaag heb ik eindelijk mijn verhaal 'De Vijf en het verlaten huis' af. Dit verhaal was al op deze site te lezen, maar nu is hij ge-edit en heb ik hem in pdf format gezet. Dit heeft mij er ook toe gebracht de pagina waarop je het verhaal kon lezen om te zetten naar een verzamel-pagina van Enid Blyton fanfic in Nederland: een pagina waarop je allemaal zelfgeschreven vervolg-verhalen op de boeken van Enid Blyton kan vinden. Je vindt hem hier. Veel plezier met lezen!

Groetjes!13-7-2009
Hoi!

Vandaag heb ik het oude forum vervangen door een nieuwe, lichtere versie. Het forum is als een oude zolder: vol met berichtjes waarvan de een heel interessant is en de ander helemaal niet. Goed om lekker door heen te snuffelen. En het is een plek waar jij jouw mening en vragen over de boeken Enid Blyton kan plaatsen.

Ik heb het forum lichter gemaakt omdat het oude forum mij te veel tijd kostte en we de extra functionaliteit toch niet nodig hadden. Zie ook dit berichtje over de wijzigingen.

Ik wens je veel plezier met het nieuwe forum !

Groetjes!8-6-2009
Hallo!

Eindelijk, eindelijk heb ik dan ook zelf de vier nieuwste boeken van 'De Club van 7'. En kan ik jullie nu de scans aanbieden:En ik heb de scan van de Dolle Tweeling Omnibus. Dezelfde als die voor Pitty gemaakt is, maar nu voor de Dolle Tweeling:


Alle zes boeken bij elkaar! Heerlijk!


Veel plezier met rondneuzen op mijn site!23-2-2009
In deze update heb ik de laatste twee series naar het nieuwe formaat gezet:
Bij Noddie heb ik daarbij meteen bij enkele boeken het boekid gewijzigd, omdat die erg onlogisch was. Als je een link naar de plaatjes van die boeken hebt, kan het zijn dat deze link nu fout is.
Dit zijn de wijzigingen:
NOD26 --> NOD102
NOD107 --> NOD400
NOD108 --> NOD107
NOD110 --> NOD101

Tenslotte heb ik de Lijst van de Engelse Titels aangepast, zodat je vanuit deze direct naar het boek kan springen.


Groetjes!26-1-2009
Hallo weer!

In deze update heb ik de volgende series naar het nieuwe formaat gezet:
Ook heb ik in de linklijst de 'Top 5' tijdelijk verwijderd. Tussen de links die in deze Top 5 stonden en de andere links, was het verschil in aantal klikken opgelopen tot meer dan 50 stuks. Ik wil kijken of dit terecht is. Ik laat de Top 5 dus een tijdje onzichtbaar, om te zien wat er gebeurt.

En tenslotte heb ik de scan van het laatste boek uit de bloemetjes-serie van De Dolle Tweeling:Nu heb ik deze serie ook compleet.


Groetjes!21-1-2009
In deze update heb ik de volgende series naar het nieuwe formaat gezet:
Uit de lijst van Andere Boeken, heb ik daarbij het boek 'The Christmasbook' verwijderd. De titel klinkt al heel Engels, en in alle jaren ben ik nooit een exemplaar ervan tegengekomen.
Ik denk daarom dat dit boek niet in het Nederlands bestaat. Toch stond het wel op de lijst die ik vroeger ooit eens heb gekregen, en daarom had ik hem toen hier opgenomen.
Laat me weten als je wel een exemplaar heb, dan voeg ik hem weer toe.

Tot ziens!
5-1-2009
Welkom in het nieuwe jaar!

Iedereen de beste wensen voor 2009.
In deze update heb ik de volgende series naar het nieuwe formaat gezet:
Tot ziens!
Updates van 2007 en 2008
Updates van 2002 tm 2006
Updates van 2001
Updates van 2000 en 1999Terug naar beginpagina
Anno 1999
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny