Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Links
Top 5 links:
Links naar Nederlandse Enid Blyton Pagina's:

Links naar buitenlandse Enid Blyton Pagina's:
Engels Five have a website to surf. Uitgebreide website over 'De Vijf'. Met o.a. scans van de oude Engelse boeken, en scans van de boeken die gemaakt zijn naar aanleiding van de '90-televisie-serie. Ook bij elk boek een uitgebreide beschrijving van de inhoud. En nog meer !

Duits Fünf Freunde Fanpage --Op dit moment buiten werking-- Hier worden de twee televisie-series die over 'De Vijf' verschenen zijn met elkaar vergeleken. Met veel plaatjes uit de beide series. Leuk om te zien.

Duits Willkommen auf Kirrin Island Pagina dat vooral over de Duitse hoorspelen van 'De Vijf' gaat.
Let op: op de beginpagina zit een soundclip. Dus schrik niet als je opeens wat hoort.

Engels/Diverse talen Enid Blyton webring - List sites De Enid Blyton webring.

Engels Noddy set for US debut Nieuws-puntje van de BBC-pagina's over de introductie van Noddy in Amerika.

Frans Livres d'enfants Uitgebreide pagina over Enid Blyton. Erg leuk om de Franse boeken te zien ! De pagina heeft nu ook een Engels gedeelte.

Duits Enid Blyton - Tal der Abenteuer Het resultaat van een klasse-opdracht: een korte biografie, een samenvatting van het boek 'De vallei van avontuur', plus een uitgebreide beschrijving van de hoofdpersonen, plaats van handling, etc. uit het boek.

Duits Enid Blyton bij 'Krimi-forum' Kleine biografie, en bespreking van enkele boeken/hoorspelen.

Spaans Libros de Enid Blyton Pagina van de uitgever van Enid Blyton boeken in Spanje. Mooie foto van Enid. Opsomming van de Spaanse titels van de Geheimen-serie, de De Vijf-serie, en de Grote 7 serie. En scans van enkele covers.

Engels M.J.E. / Book Listings / Children's Fiction / Blyton Grote lijst met alle in het Engels verschenen boeken van Enid Blyton. Ook zijn de boeken opgenomen die door anderen geschreven zijn, maar die gebaseerd zijn op de figuren van Enid Blyton. Door de fans wordt dit als de meest complete lijst gezien.

Portugees Enid Blyton (Misterio Juvenil-Young Mystery) Een Portugese site.

Duits Enid Blyton, Biographie, Forum, Fotos, Zeitungsartikel, Forum Uitgebreide Duitse site. Leuk: Onder 'Bilder' staan een heleboel foto's van Enid Blyton !

Engels BBC - BBC Four - Audio Interviews - Enid Mary Blyton Geluidsfragementen op de BBC-site

Engels The Enid Blyton Society De site van de Enid Blyton Society, de internationale vereniging van Blyton-fans. Met heel veel informatie, en in een database informatie over bijna alle (Engelstalige) boeken. Met zoekfunctie. De site heeft een heel actief forum.

Engels Fantastic fiction Site met een heleboel gegevens over de Engelse Enid Blyton boeken die nu verkrijgbaar zijn.

Engels Was Enid Blyton the mother from *** ? Interview met de twee dochters van Enid Blyton, waaruit blijkt dat beide elk een andere mening hebben over hun jeugd. Het origineel is verdwenen, maar ik had de tekst nog.

Engels Enid Blyton Fanfic Site met een verzameling van zelfgeschreven verhalen, gebaseerd op de boeken en de stijl van Enid Blyton.

Engels Ginger Pop - Your guide to Dorset's Enid Blyton country Toerisme-site over Dorset - het landschap welk Enid Blyton o.a. in haar 'De Vijf'-boeken heeft verwerkt.

Engels Enid Blyton from Wikipedia, the free encyclopedia. Enid Blyton in de online encyclopedie.

Engels The mystery of Enid Blyton's popularity Artikel over de kracht van Enid Blyton's boeken.

Engels/Japans Five find-outers and dog! Japanse site over een verfilming van de 'De vijf detectives' in Japan.

Engels Enid Blyton reviews Enkele reviews van boeken van Enid Blyton.

Engels Malory Towers · All about the books that Enid Blyton wrote.... and those she didn't ;) Pagina over de Malory Towers boeken (Pitty). Het grootste deel van de pagina zal komen te bestaan uit een Engelse vertaling van de boeken die in Duitsland een vervolg zijn op de zes boeken die Enid Blyton schreef.

Engels Enid Blyton.net Een heel grote site met reviews, artikelen en veel scans.

Engels Heather's Blyton pages Een pagina met een heleboel Blyton-links, een interessant fotoalbum, en scans van Blyton-gerelateerde zaken.

Engels The Mischievous Twins (TV) Overzichtspagina over de TV-tekenserie die van de 'De dolle tweeling'-boeken is gemaakt.

Engels The Enid Blyton Site Beginnende pagina over Enid Blyton, met quiz.

Engels The Life and Works of Enid Blyton Pagina van de BBC over Enid Blyton. Met discussies.

Engels Enid Blyton bij IMDb Enid Blyton in de film-database.

Engels FanFiction.Net : Books : Enid Blyton Blyton-verhalen geschreven door fans.

Portugees Sociedade Literária Kleine Portugese pagina over Enid Blyton. Op de een of andere manier gelinkt aan de 'Mysterio Juvenil' pagina, maar ik weet niet hoe.

Engels My Associates Store Alle (Engelstalige) boeken van en over Enid Blyton die bij Amazon te koop zijn op een rij. Rechts zie je de verschillende categorieen staan.

Engels www.myspace.com/enidmaryblyton Site van myspace die is opgezet alsof Enid Blyton deze heeft gemaakt. Bevat weinig additionele informatie, maar je kunt je erop aanmeden als vriend in de Enid Blyton vriendenspace.

Engels EBprints: Alterations in the books of Enid Blyton. Site waarop teksten uit verschillende (Engelse) drukken met elkaar worden vergeleken. Iedereen kan zelf stukjes toevoegen. (N.B.: De site wordt door mij beheerd.)

Engels/Indonesisch Blytons Revisited Korte reviews van verschillende Blyton-boeken uit Indonesie. Check ook 'Blytons Revisited #2' en 'Blytons Revisited #3'. Links hiervoor staan ergens aan de rechterkant, in het midden op de pagina.

Engels Famous Five (written by Gary Russell = Dick) Eindelijk weer teruggevonden op het web: Herinneringen van de persoon die Dick speelde in de '78-televisie-serie van 'De Vijf'. Hier is zijn eigen kopie. Check ook de foto's.

Engels The Magical Faraway Tree by Enid Blyton Blog met plaatjes van de 'Faraway Tree'-verhalen.

Engels Enid Blyton's series for older children Site over diverse series van Enid Blyton.

Engels Amazing Enid Kleine pagina over Enid Blyton

Engels Internet Archive: Details: The Enid Blyton holiday book 'The Enid Blyton Holiday Book' om te downloaden. De site beweert dat de copyright eraf is.

Engels Isle of Purbeck - Enid Blyton Biografie van Enid Blyton met daarin nadruk op Dorset.

Duits Enid Blyton's: Fűnf Freunde Overzicht van de TV-serie van 'De Vijf' van de 90-er jaren, met leuke snapshots.

Engels Enid Blyton - Series Book Art - Internal Illustrations Scans van de illustraties uit een aantal minder bekende Engelse drukken van bekende Enid Blyton series.

Engels Famous Five Site over de Disney tekenfilm-serie 'Famous Five on the case'.

Spaans Enid Blyton en español Eindelijk een Spaanse site over de boeken van Enid Blyton! Vooralsnog behandelt de site alleen 'De Vijf' maar ik verwacht dat dat uitgebreid gaat worden.

Engels List of books by Enid Blyton - Wikipedia, the free encyclopedia Het meest complete overzicht van alle boeken die Enid Blyton heeft geschreven, vind je op de site van de Enid Blyton Society; maar voor een snelle en overzichtelijke lijst is dit wel een mooie pagina.

Zuid-Afrikaans Die Betowerde Bos - Zoeken naar boeken met Google Flink aantal pagina's uit 'Die betowerde Bos', het eerste boek uit de 'Faraway Tree serie' vertaald in het Zuid-Afrikaans.

Engels Enid Blyton Children's Books Verschillende artikelen over Enid Blyton

Engels Up the Faraway Tree Pagina met tekeningen en stukken tekst geinspireerd door de Faraway Tree.

Engels Five Famous facts about the Blyton's, the roots of writer Enid Blyton Site waar stamboom- en biografische- gegevens van Enid Blyton wordt verzameld.

Engels Five Have Adventures Abroad Uitgebreide pagina over de vervolg boeken van Enid's series die door andere auteurs zijn geschreven.

Engels Enid Blyton (EnidBlytonSoc) on Twitter Twitter account van de Enid Blyton Society, maar ook met nieuws van EnidBlyton.net en elk ander nieuws dat voor EB-fans interessant kan zijn.

Engels Enid Blyton Quizzes and Enid Blyton Trivia -- Fun Trivia Site met allerlei quizvragen over Blyton boeken.

Engels The Enid Blyton Adventure Series Site van de maker van de Nieuw-Zeelandse Avonturen-televisie-reeks. Met samenvattingen van de afleveringen en foto's van de serie.

Engels The Enid Blyton Secret Series Site van de maker van de Nieuw-Zeelandse Geheime-Eiland-televisie-reeks. Met samenvattingen van de afleveringen en foto's van de serie.

Engels Blyton Books - rare and collectable Site waarop je oude boeken van Enid Blyton kan kopen. Check de 'Articles'-pagina en de 'Book Information Pages'-pagina.

Engels Hugh Pollock: the first Mr Enid Blyton Biografie over de eerste man van Enid Blyton

Engels Enid Mary Blyton | Facebook Enid Blyton op Facebook

Engels Let Blyton in! Blog met initiatieven om Blyton in Amerika te promoten.

Engels Rules for ``Enid'' - A card game for 2 to 5 players Een (volwassenen-)kaartspel dat Enid Blyton op de hak neemt.

Duits Enid Blyton: Fünf Freunde und das Burgbverlies. Eine Analyse und die Frage: Enid Blyton im Unterrich Wetenschappelijke analyse van 'De Vijf op de oud boerderij' en onderzoek of Enid Blyton in het onderwijs kan.

Zweeds Enid Blyton Kleine Zweedse site over boeken van Enid Blyton

Engels Overview of Enid Blyton Continuation Series Overzichten van boeken die een vervolg op de oorspronkelijke Enid Blyton boeken zijn, of die herschreven versies van originele Blyton boeken zijn.

Engels Enid Blyton - The Best Loved Childrens Author Informatie over Enid Blyton in een hap-snap artikel, met veel reclame tussendoor.

Engels World of Blyton Blog- Enthusiastic rambles about Enid Blyton and her world.

Engels Goodreads: Enid Blyton Verzamelpagina van Enid Blyton op Goodreads (boekensite).

Engels Enid Blyton the nightmare mother Artikel waarin op Enid Blyton als moeder wordt ingegaan.

Engels 12 Enid Blyton Facts 12 feiten over Enid Blyton


Met dank aan Markus, Cees en Richard.


Heb je nieuwe links naar Enid Blyton Pagina's ? Mail het me !Terug naar beginpagina
Anno 1999
Pages created by nanny