Nederlandse Enid Blyton Homepagina - De 'Grote 7' op zoek naar een meisje / De Club van 7 en het vermiste meisje Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Boeken - De Grote 7De 'Grote 7' op zoek naar een meisje / De Club van 7 en het vermiste meisje
(Secret Seven mystery)
Company of Books

Witte Raven

U.-M. West-FrieslandIn de krant leest de vader van Peter dat er een meisje van huis is weggelopen, nadat zij wat geld weggenomen heeft uit de lessenaar van haar klasse-lerares. Toen de politie ingeschakeld werd, is zij er vandoor gegaan. Een prachtig probleem voor de 'Grote 7', maar wel een probleem dat de kinderen voor nog grotere problemen stelt.Opmerkingen:
  • Tekst van 'De Club van 7 en het vermiste meisje':
    De Club van 7 leest in de krant dat er een meisje uit de buurt wordt vermist. Eindelijk weer een nieuw avontuur! De Club van 7 gaat op onderzoek uit. Iedereen heeft zoals gewoonlijk zijn of haar eigen taak. Al snel vinden ze een paar bruikbare aanwijzingen en denken ze steeds dichter bij de schuilplaats van het meisje te komen. Op een gegeven moment komen ze echter niet verder en ook Maarten, een jongen die hun helpt in het onderzoek, kan verder weinig bijdragen. De Club van 7 heeft het gevoel iets over het hoofd te zien, maar wat?
Wat vind jij van dit boek?

Titel:


Bericht:


Je naam:Bekijk ook deze boeken:


Terug naar boekenoverzicht
Terug naar beginpagina
Anno 2009
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny