Nederlandse Enid Blyton Homepagina - De 'Grote 7' jaagt op parels / De Club van 7 en de pareldief Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Boeken - De Grote 7De 'Grote 7' jaagt op parels / De Club van 7 en de pareldief
(The Secret Seven Adventure)
Company of Books

Witte Raven, nieuw

Witte Raven

U.-M. West-FrieslandDe 'Grote 7' gaat indiaantje spelen bij gebrek aan een echt avontuur. Luc, die in een boom zit, ziet plotseling hoe een man over de hoge muur van een landgoed klimt en het op een lopen zet. s' Avonds blijkt op het landgoed een kostbaar parelsnoer te zijn verdwenen... en meten zitten de leden van de geheime club weer in een nieuw spanned avontuur, want inmiddelijk gaan ze op de pareljacht.Opmerkingen:
  • Tekst van 'De Club van 7 en de pareldief':
    Als de Club van 7 in de Achterbosjes aan het spelen is, ontdekt Peter een man die zich verbergt in de struiken rond het landhuis De Horsten. Die avond horen ze op het journaal dat er is ingebroken bij De Horsten en dat de dief een parelketting heeft gestolen. Ze begrijpen meteen dat zij de dief hebben gezien!
    Nadat ze eerst alles hebben verteld tegen de politie, besluiten de leden van de Club van 7 natuurlijk om ook zelf op onderzoek uit te gaan!

  • Met dank aan Ellen en Hernie voor de scans.
Wat vind jij van dit boek?

Titel:


Bericht:


Je naam:Bekijk ook deze boeken:


Terug naar boekenoverzicht
Terug naar beginpagina
Anno 2009
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny