Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Paniek in de 'Grote 7' / De Club van 7 in paniek Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Boeken - De Grote 7Paniek in de 'Grote 7' / De Club van 7 in paniek
(Shock for the Secret Seven)
Company of Books

Witte Raven

U.-M. West-FrieslandIn de club van de 'Grote 7' botert het niet helemaal, waardoor een waardevol clublid zich terugtrekt. Plotseling verdwijnen er honden in het dorp en ook Tippel, de vriend van de kinderen, geniet de twijfelachtige eer gestolen te worden. Op slag zijn de onderlinge ruzies verdwenen en de 'Grote 7' gaat aan het werk...Opmerkingen:
  • Tekst van 'De Club van 7 in paniek':
    Het is winter en de Club van 7 heeft kerstvakantie. Bij de eerste vergadering gooit Anna, het zusje van Jack, weer eens roet in het eten. Als bij de volgende vergadering Peter erg boos wordt op Jack, levert Jack zijn button in en moet de Club van 7 verder als de Club van 6. Jack richt met Anna en nog een paar anderen een nieuwe Club van 7 op. Tot overmaat van ramp wordt Snuffel ook nog eens gestolen, samen met alle andere rashonden uit de buurt. Vinden ze Snuffel terug en wordt de ruzie met Jack bijgelegd?
  • Met dank aan Yvonne voor de tekst.
Wat vind jij van dit boek?

Titel:


Bericht:


Je naam:Bekijk ook deze boeken:


Terug naar boekenoverzicht
Terug naar beginpagina
Anno 2009
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny