Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Vuurwerk voor de 'Grote 7' / Vuurwerk voor de Club van 7 Nederlandse Enid Blyton Homepagina - Boeken - De Grote 7Vuurwerk voor de 'Grote 7' / Vuurwerk voor de Club van 7
(Secret Seven fireworks)
Company of Books

Witte Raven

U.-M. West-FrieslandHet is een vervelende zaak, als de 'Grote 7' concurrentie krijgen van een andere club, die onder leiding komt te staan van Ankie, het vervelende zusje van Jack.
Maar was Ankie werkelijk in staat om de kleren van de pop, die op de grote feestdag verbrand zou worden, te stelen, alsmede het geld voor het vuurwerk?
Opmerkingen:
  • Tekst van 'Vuurwerk voor de Club van 7':
    De Club van 7 heeft al weer een poosje geen vergadering gehad omdat er niks gebeurt. Anna, het zusje van Jack, stelt voor dat zij dan maar een club moet oprichten. Dat laat de Club van 7 niet op zich zitten en ze komen weer in actie. Ze gaan alvast voorbereidingen treffen voor het vuurwerkfeest over een paar weken. Voor het vreugdevuur besluiten ze een pop te maken. Ook verzamelen ze vast een heleboel hout voor het vuur. Dan verpesten Anna en haar vriendinnen het helemaal en wordt de pop bovendien beroofd van zijn kleren. Zitten Anna en haar club hier achter of is er meer aan de hand?!
  • Met dank aan Hernie voor een van de scans.
Wat vind jij van dit boek?

Titel:


Bericht:


Je naam:Wat anderen vonden:

'Vuurwerk voor de club van 7'

, 16 Mar 2015, 04:08 pm:
Ik vind lezen nooit leuk maar als ik dit boek lees vindt ik hem toch wel spannend


Bekijk ook deze boeken:


Terug naar boekenoverzicht
Terug naar beginpagina
Anno 2009
'Scheppen van werelden'

Pages created by nanny